Arealpartner logo

Majorstuen - Utleid næringsseksjon til salgs. Gode leieinntekter.

Ingress


Nærinsseksjon i travel gate. Seksjonen er delt opp i tre lokaler og selges med gjeldende leiekontrakter. Årlig leieinntekt kr. 831.000,- + felleskostnader. Yield 7,7%.

Beliggenhet


Sørkedalsveien 3 har en meget sentral beliggenhet på oversiden av Majorstukrysset. Lokalene ligger rett ved XXL og vis a vis Colosseum Kino.
I tillegg til boliggårder med næringslokaler på gateplan har området et stort antall næringsbygg som skaper mye trafikk dag og kveldstid. Hovedvekten av beboerne i området er unge voksne.
Majorstuen stasjon med hyppige t-baneavganger og Kirkeveien med buss og trikk ligger kun et par minutters gange fra lokalene.

Adkomst


Lokalene har direkte inngang fra gaten.

Inneholder


Seksjonener ca. BTA 128 kvm. og inneholder 3 lokaler med direkte adkomst og stort vindu med god profilering mot gaten. Lokalene har felles toalett.

Seksjonen leies ut til renseri, neglesalong, mobilreparatør og minibank.Årlig samlet leieinntekt er ca. kr. 831.000,-. Leietakerne betaler i tillegg felleskostnader.

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra Arealpartner Næringsmegling AS.
 • Areal
  128 m²
 • Leie/salg
  Salg
 • Adresse
  Sørkedalsveien 3
  0369 Oslo
 • Fakta
  Næringsbygg
  49 128 m²

Kontakt

Reidar Kjølberg

Reidar Kjølberg

Mobil +47 952 82 660

E-post rk@arealpartner.no

Sørkedalsveien 3, 0369 Oslo