Arealpartner logo

Vålerenga: To næringsseksjoner selges samlet. Kombinasjonslokaler. God eksponering.

Arealspesifikasjon


1. etg: 14 kvm Tidligere bensinstasjon/lager/kiosk
1. etg: 78 kvm Verksted
1. etg: 200 kvm Bruksrett til tomt

Ingress


Vi har for salg to næringsbygg i St. Halvards Gate 71A og B på totalt BTA 92 kvm. I tillegg har seksjonene bruksrett på ca. 200 kvm tomt. Eiendommen består av bensinstasjon/kiosk på BTA 14 kvm. og verksted på BTA 78 kvm. I dag er ikke eiendommen i bruk som bensinstasjon. Tanker og pumper er fjernet. Eiendommen er fullt utleid.

Beliggenhet


St. Halvards Gate 71 har en god beliggenheten på Vålerenga. Eiendommen er et kjent landemerke på Vålerenga og har godt potensiale for sterk eksponering.

Kort vei til Oslo sentrum med Barcode, Sørenga og Operaen. Offentlig kommunikasjon med bussholdeplasser i rett utenfor døren.
Kort avstand til E6 og Ring 3.

Beskrivelse


St. Halvards Gate 71 A og B består av verksted og bensinstasjon/kiosk. Eiendom er oppført i 1935.

Salg av aksjeselskap som eier 2 næringsseksjoner i sameiet St. Halvardsgate 71 og 73 i Oslo. Sameiet består av 2 næringsseksjoner og 3 boligseksjoner.

Utleie


Begge seksjonene er 100% utleid. Årlig leieinntekt kr. 480.000,-. Leieforholdet løper til 01.04.2031. Ingen opsjon på videre leie.

Se prospekt med vedlegg for ytterligere informasjon.

Inneholder


Snr. 4: Bensinstasjon/kiosk BTA 14 kvm. Seksjonen inneholder uteareal, lager/kiosk. I dag er ikke eiendommen i bruk som bensinstasjon. Tanker og pumper er fjernet. Lokalet inneholder åpent salgsareal, i tillegg er det lagermulighet i kjeller. Kun enkel stige trapp ned til kjeller. Det er også tilknyttet et toalett til dette lokalet. Lokalet holder enkel standard. Leietaker er i gang med oppussing av lokalene. Eiendommen vil bli malt utvending og oppgardert innvendig. Dette er godkjent av dagens eier.
Lokalet er godkjent som bensinstasjon.

Snr. 5: Verksted BTA 78 kvm. Verkstedet har to kjøreporter. Det er i følge eier oljeutskiller. Lokalet holder enkel standard med malte vegger og malt himling. Dagens leietaker er i gang med oppussing av lokalene, dette er godkjent av eier.
Lokalet er godkjent som verksted.

Visning


Ta kontakt med megler.

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra Arealpartner Næringsmegling AS.
 • Areal
  14 m² - 292 m²
 • Leie/salg
  Salg
 • Adresse
  St. Halvards Gate 71 A og B
  0657 Oslo
 • Fakta
  Kombinasjonslokaler
  0 14 m² - 292 m²

Kontakt

Silje Bolstad

Silje Bolstad

Mobil +47 920 54 222

E-post sb@arealpartner.no

St. Halvards Gate 71 A og B, 0657 Oslo