Arealpartner logo

Kalbakken/Alna: Kombinasjonslokaler til leie.

Arealspesifikasjon


3. etg: 640 kvm Kombinasjon
3. etg: 745 kvm Kombinasjon
5. etg: 137 kvm Kontor

Beliggenhet


Stanseveien 13/Østre Akers vei 210 har en sentral beliggenhet i et veletablert industri- og næringsområde på Kalbakken/Alna.

Eiendommen er beliggende inntil Østre Aker Vei med god eksponering og enkel kommunikasjon til hovedfartsårene i alle retninger.

Offentlig kommunikasjon med bussholdeplasser i Stanseveien og Østre Akers vei, samt ca. 10 minutters gange til tog (Nydal Jernbanestasjon) som går i retning Lillestrøm og Oslo S.De mange rutene gjør det enkelt og effektiv å bruke offentlig kommunikasjon.

Adkomst


Lokalet har enkel biladkomst fra Østre Aker vei og Stanseveien med egne parkeringsplasser på utsiden av begge byggene.

Det er enkel adkomst til eiendommen fra Ring 3 via Riksvei 4 eller Østre Aker vei. Beliggenheten gir utmerket tilgang til de omkringliggende nærings- og handelsområder.

Parkering


Det er mulig å leie parkeringsplass rundt bygget eller i garasjekjeller. Mulighet for leie av ladeplass til el-bil i garasjen. Eiendommen har god parkeringsdekning og gratis gjesteplasser.

Inneholder


Kombinasjonslokaler på ca. 745 kvm BTA:
Lokalene består av kontorlokale på ca. 293 kvm BTA, høyt lager på ca. 276 kvm BTA, samt gesims på ca. 176 kvm BTA. Lagret har tilgang via port med direkte adkomst fra gateplan, samt direkte tilgang fra kontorlokalet. Lagret har en takhøyde på ca. 5 m. og gesimsen har en takhøyde på ca. 2,4 m.

Kontorlokalene består i dag hovedsakelig av landskapsarealer med plass til ca. 12-14 kontorplasser, samt to store kontorer/møterom, kjøkken med spiseplass og inngangsparti med sosial sone.

Lokalene kan tilpasses ny leietaker ved behov.

Dette arealet leies ut samlet.

Kombinasjonslokale på ca. 640 kvm BTA.
Består av kontorlokale på ca. 205 kvm BTA. Høyt lager på ca. 270 kvm BTA og lavt lager/proff.shop på ca. 165 kvm BTA. Lagret har tilgang via port fra gateplan, det er også mulig å etablere inngang til proff.shop via egen dør fra gateplan. Høyde på lager er 5 m og 2,4 m. Kontorlokalet ligger i byggets 5.etg.

Kontorlokalet består av 6-7 kontorer av forskjellige størrelser, grupperom, 1-2 møterom, 2 toaletter og kjøkken. Lokalene holder en god standard med nytt kjøkken, 2 stk. nye wc, nye gulv og lokalene er malt opp på nytt.

Dette arealet leies ut samlet.

Kontorlokalet på ca.137 kvm BTA. i 5.etg.:
Består av 4 kontorer av varierende størrelse, kjøkken m/spiseplass, sosialsone, arkiv og 2 toaletter.

Lokalene kan tilpasses leietaker etter ønske.

Visning


Etter avtale med megler.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Kjøreport
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra Arealpartner Næringsmegling AS.
 • Areal
  137 m² - 1522 m²
 • Leie/salg
  Leie
 • Adresse
  Stanseveien 13
  0975 Oslo
 • Fakta
  Kombinasjonslokaler
  0 137 m² - 1522 m²

Kontakt

Silje Bolstad

Silje Bolstad

Mobil +47 920 54 222

E-post sb@arealpartner.no

Stanseveien 13, 0975 Oslo