Arealpartner logo

Nesbru: Pene og lyse kontorlokaler på ca. 250 kvm BTA. Gunstige leievilkår - ca. kr. 20.000,- pr. mnd.

Arealspesifikasjon


5. etg: 250 kvm Kontor

Bebyggelse


Kontorlokaler til leie på Nesbru i Asker.

Kontor,Butikk/Handel,Lager/Logistikk,Parkering,Undervisning/Arrangement, showroom

Kontorlokaler i femte etasje med mulighet for å flytte rett inn.

Dette er et fremleieforhold hvor nåværende leietaker har flyttet ut og det er mulig å inngå en fordelaktig leieavtale ut avtaleperioden.

Beliggenhet


Eiendommen ligger sentralt i østre del av Asker kort vei fra grensen til Bærum, et sted som ligger geografisk gunstig til mht. tilreisende som kommer fra Drammen, Asker, Slemmestad, Sandvika, Bærum, Lysaker og Oslo.

Apotek, Legekontor,Fysioterapi, Kiropraktorsenter, Tannlegesenter, Frisør, Treningsenter og dagligvareforretning i umiddelbar nærhet, samt kort vei til Holmensenteret med et utall forretninger. Kort vei til IKEA.

Beskrivelse


Velholdt bygg med teglfasade. Ca. 250 kvm BTA kontorlokaler i god stand. Heis med utgang rett inn i lokalene. Kontorlandskap med skråtak som gir en spennende effekt. Vinduer med godt dagslys til alle kontorplasser og god utsikt mot Nesbru området og Holmenskjær. Ny balansert ventilasjon med kjøling.

Kontorlandskap med ca. åtte båser hvor hver bås er adskilt med glass som gir en flott og moderne effekt. Her kan det være utstillinger av varer, showroom, callsenter eller åpne kontorceller. Fire kontorer, serverrom og kjøkkenløsning. Antar lokalene passer til ca. 20 arbeidsplasser. Lokalet er klart for innflytting omgående, alle kontorplasser lagt opp med strøm og datauttak. Lokalet kan tilpasses etter avtale. Egne toaletter dame / Herre /HC.

Adkomst


Se kart.

Fra Oslo. Ta av ved Billingstadsletta v/ Ikea.
Fra Asker. Ta av ved Holmen

Eiendommen har god offentlig kommunikasjon, bla. med et utall bussforbindelser (enkelte ruter har expressbuss) til Oslo,Lysaker, Høvik,Sandvika, Billingstadsletta, Asker, Slemmestad og Drammen. Nærmeste togstasjon er Billingstad. Flytoget stopper i Sandvika, ca 8-9 minutters biltur unna. I tillegg er det taxiholdeplass rett ved eiendommen.

Parkering


Mulighet for leie av parkeringsplasser

Visning


Etter nærmere avtale med megler.

Diverse


Husleie kr. 20.000,- pr.mnd. + mva. I tillegg kommer a konto felleskostnader.

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra Arealpartner Næringsmegling AS.
 • Areal
  250 m²
 • Leie/salg
  Leie
 • Adresse
  Fekjan 13
  1394 Nesbru
 • Fakta
  Kontor
  49 250 m²

Kontakt

Jon Haugen

Jon Haugen

Telefon +47 00 47 90 118296

Mobil +47 jh@ ar ealpartner.no

E-post jh@arealpartner.no

Fekjan 13, 1394 Nesbru