Arealpartner logo

Tveita Industriområde - Kontor/lagerlokale til leie. Fra 45 kvm. til 431 kvm. Felles rampe. Stor vareheis.

Arealspesifikasjon


-1. etg: 75 kvm Lagerlokale
3. etg: 45 kvm Kontor/lagerlokale
3. etg: 178 kvm Kontor//lagerlokale
3. etg: 253 kvm Kontor/lagerlokale

Ingress


Fleksible lokaler med mange bruksmuligheter. Lokalene benyttes i dag til kontorer, lager og produksjon. Det kan enkelt åpnes mellom lokalene slik at det blir et stort lokale, eller foreta alternativ oppdeling og størrelse på lokalene i forhold til dagens løsning. Lokalene kan tilpasses og pusses opp i henhold til avtale med ny leietaker.

Eiendommen har rampe, stor vareheis og parkering.

Beliggenhet


Lokalene ligger i veletablert industriområde på Tveita med bensinstasjon og Deli deluca som nærmeste nabo. Tveita Industriområde består av flere bygninger som ligger vel planlagt på et samlet område.

Meget god adkomst med bil. Kort vei til E6 og Ring 3. Ca. 35 minutters kjøring til Gardermoen. Buss i Tvetenveien og gangavstand til Tveita T-banestasjon.

Beskrivelse


Flotte kontor og lagerlokaler i næringseiendom på Tveita. Bygget er oppført i 1970 i tre etasjer samt underetasje og har felles rampe med stor vare og personheis til alle etasjer. Parkeringsplasser utenfor bygget.

Adkomst


Enkel adkomst fra Tvetenveien. Trapp/vareheis til lokalene.

Parkering


Det er mulig å leie biloppstillingsplasser utenfor bygget. I tillegg er det et større fellesområde som kan brukes til gjesteparkering.

Standard


Eiendommen har felles rampe for lastebiler og trailere, samt løftebukk opp til rampe for mindre varebiler. Stor vareheis (3000 kg) fra rampen.

Kontordelen er totalrehabilitert med med vinylbelegg på gulv, malte lyse vegger og senket himling med innfelt led-belysning. Lagerdelen holder enklere standard med epoxy på gulv og malte vegger.

Lokalene kan tilpasses og pusses opp etter nærmere avtale.

Om ønskelig kan lager leies med noen lagerreoler.

Inneholder


Vi har følgende lokaler til utleie som kan leies samlet, eller hver for seg. Lokalene i 3. etasje ligger samlet og kan enkelt fremstå som et stort lokale.

3. etasje. BTA 253 kvm. Kontor/kombinasjonslokale:
Lyse og åpne arealer med store vindusflater. I tillegg er det tre adskilte kontorer/møterom samt kjøkken og serverrom. Lokalet egner seg meget godt som kontor/showroom/lager, produksjonslokale etc. og har takhøyde på ca. 3,3 meter. Nytt elektrisk anlegg og fiberoppkobling. Både kontor og lager har rikelig med stikkontakter og uttak for data/IP-telefon. Enkel adkomst fra stor vareheis. Toaletter i fellesarealet.

3. etasje. BTA 178 kvm. Kontor/kombinasjonslokale:
Lyse og åpne arealer med store vindusflater og flott utsikt mot sjøen. Lokalet egner seg meget godt som kontor/showroom/lager, produksjonslokale etc. og har takhøyde på ca. 3,3 meter. Enkel adkomst fra stor vareheis. Toaletter i fellesarealet.

3. etasje. BTA 45 kvm. Kontor/kombinasjonslokale:
Lyst lokale med store vindusflater. Lokalet egner seg meget godt som kontor/showroom/lager, produksjonslokale etc. og har takhøyde på ca. 3,3 meter. Enkel adkomst fra stor vareheis. Toaletter i fellesarealet.

Underetasje: BTA 75 kvm. Lagerlokale:
Lagerlokale med heisadkomst. Lokalet er opprinnelig tilfluktsrom. Takhøyden er ca. 2,8 meter.

Diverse


Ta kontakt med megler for mer informasjon og prospekt.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra Arealpartner Næringsmegling AS.
 • Areal
  45 m² - 551 m²
 • Leie/salg
  Leie
 • Adresse
  Tvetenveien 164
  0671 Oslo
 • Fakta
  Kombinasjonslokaler
  0 45 m² - 551 m²

Kontakt

Reidar Kjølberg

Reidar Kjølberg

Mobil +47 952 82 660

E-post rk@arealpartner.no

Tvetenveien 164, 0671 Oslo