Arealpartner logo

Kalbakken - Moderne kontorlokaler med meget god standard, samt lagerlokaler med kjøreport.

Arealspesifikasjon


1. etg: 787 kvm Lager U.02 og U.03
2. etg: 235 kvm Kontorlokale 2.02
3. etg: 103 kvm Kontorlokale 3.02
3. etg: 171 kvm Kontorlokale 3.04
3. etg: 381 kvm Kontorlokale 3.03

Ingress


Kontor og lagerlokaler i velholdt eiendom på Kalbakken. Kontorlokalene er pusset opp og holder meget god standard. Lagerlokalene har kjøreport og god takhøyde. Lager leies primært ut sammen med kontorlokaler. Eiendommen har garasje i kjeller.

Bebyggelse


Stålfjæra 9 er en representativ og velholdt kombinasjonseiendom oppført 1970 over 4 plan samt kjeller (garasje). Eiendommen er godt vedlikeholdt (renovert i 2011) og gir et representativt inntrykk.

Eiendommen har ventilasjonsanlegg med kjøling, samt utvendig solskjerming. Oppvarming ved sentralfyring og radiatorer (inkludert i felleskostnadene). Kat. 6 datakabling/spredernett i lokalene.

Beliggenhet


Stålfjæra 9 har en sentral beliggenhet i et veletablert industri og næringsområde på Kalbakken.

Kort avstand til E6, Østre Aker vei og Trondheimsveien. Det er ca. 10 minutter med bil til Oslo sentrum.

Offentlig kommunikasjon med bussholdeplass i Stanseveien og ca. 5-10 minutters gange til tog.

Parkering


Eiendommen har parkeringsplasser på egen grunn, samt garasjeplasser (mulighet for lading) i byggets kjeller. Plassene kan leies etter avtale. Ved hovedinngangen er det gjesteplasser for byggets besøkende.

Inneholder


Vi får følgende lokaler ledig i eiendommen. Lagerlokaler leies primært ut sammen med kontorlokaler. Alle kontorlokalene har flott utsikt over Oslo.

2. Etg. BTA 235 kvm. (lokale 2.02):
Flott kontorlokale oppdelt i 4. stk. kontorer, 2 kontorlandskap/teamkontorer, møterom og kjøkken. Lokalet har teppe på gulv, malte hvite vegger og himling med integrert belysning og ventilasjon. Kontorfronter i glass. Romløsningen kan endres. Toaletter i fellesareal utenfor lokalet.

3. Etg. BTA 103 kvm. (lokale 3.02):
Arealeffektivt kontorlokale oppdelt i kontor/møterom, samt åpent kontorlandskap. Lokalet har i tillegg eget kjøkken. Lokalet har teppe på gulv, malte hvite vegger og himling med integrert belysning og ventilasjon. Kontorfronter i glass. Romløsningen kan endres. Toaletter i fellesareal utenfor lokalet.

3. Etg. BTA 381 kvm. (lokale 3.03):
Lyst kontorlokale oppdelt i 8. stk. kontorer, 2 store hjørnekontorer/teamrom, møterom, stillerom, sosial sone og kjøkken med spiseplass. Lokalet har teppe på gulv, malte hvite vegger og himling med integrert belysning og ventilasjon. Kontorfronter i glass. Romløsningen kan endres. Toaletter i fellesareal utenfor lokalet.

3. Etg. BTA 171 kvm. (lokale 3.04):
Lyst og arealeffektivt kontorlokale oppdelt i 6. stk. kontorer, møterom og kjøkken med sosial sone. Lokalet har teppe på gulv, malte hvite vegger og himling med integrert belysning og ventilasjon. Kontorfronter i glass. Romløsningen kan endres. Toaletter i fellesareal utenfor lokalet.

Lager/kombinasjonslokale. BTA 787 kvm. (lokale U.02 og U.03):
Stort åpen lager med egen kjøreport og takhøyde på ca. 3,7 meter. Store vinduer i deler av lokalet.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Alarm
Kjøreport
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra Arealpartner Næringsmegling AS.
 • Areal
  103 m² - 1677 m²
 • Leie/salg
  Leie
 • Adresse
  Stålfjæra 9
  0975 Oslo
 • Fakta
  Kombinasjonslokaler
  0 103 m² - 1677 m²

Kontakt

Reidar Kjølberg

Reidar Kjølberg

Mobil +47 952 82 660

E-post rk@arealpartner.no

Stålfjæra 9, 0975 Oslo