Arealpartner logo

Kvadraturen - Kontorlokale med særpreg. - BTA 458 kvm.

Arealspesifikasjon


6. etg: 458 kvm Kontorlokale

Beliggenhet


Rådhusgata 20 en har flott beliggenhet i Kvadraturen, Oslo sentrums eldste område; bygget opp etter bybrannen i 1624. Bygget er oppført i 1898 etter tegninger av arkitekt C. Michaelsen, og står på Byantikvarens gule liste. Eiendommen ligger ca. 100 meter nedenfor Christiania torg, der det finnes flere hyggelige spisesteder. Koselig kafe rundt hjørnet, og lunsjbutikk samt frisør i byggets første etasje.

Beskrivelse


Eiendommen ligger meget sentralt i Kvadraturen og har representativt inngangsparti med heis. Både person og vareheisen er nye 2011. Fellesarealene har et innbydende uttrykk der moderne oppgraderinger er foretatt med respekt for de opprinnelige detaljer. Fasaden er rehabilitert de senere år, og er dels i malt utførelse, og dels forblendet i granitt.

Adkomst


Eiendommen har direkte inngang fra Rådhusgata. Representativt inngangsparti med flott smijernsport og portrom.

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet med kort gangavstand til buss, trikk og T-bane. Tog og flytog fra Nationaltheatret og Oslo S.
Enkel adkomst med bil fra E18 i Operatunnelen.

Parkering


Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er mulig å leie parkering i områdets p-hus (hvis ledig). Bankplassen er nærmest, ca. 2 minutters gange fra eiendommen. Parkeringshus for elbiler under Akershus festning.

Standard


Lyst kontorlokale beliggende i toppetasjen (loft) med stor takhøyde og synlige bjelker. Det arker med store vinduer og balkong mot Rådhusgata og store takvinduer mot bakgården.

Lokalet holder god standard og har hovedsakelig tepper på gulv, malte hvite vegger og himling. Innholdsrikt kjøkken med spesialbygget bord.

Det er montert ventilasjon med kjøling.

Inneholder


BTA 458 kvm. i 6. etg.:
Lokalet inneholder 2 store åpne kontorlandskap, kontor, kjøkken med spiseplass, stort møterom, rekvisitarom, toaletter og boder.

Ansvarlig megler


Reidar Kjølberg

Fasiliteter

Aircondition
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra Arealpartner Næringsmegling AS.
 • Areal
  458 m²
 • Leie/salg
  Leie
 • Adresse
  Rådhusgata 20
  0159 Oslo
 • Fakta
  Kontor
  6 458 m²

Kontakt

Reidar Kjølberg

Reidar Kjølberg

Mobil +47 952 82 660

E-post rk@arealpartner.no

Rådhusgata 20, 0159 Oslo