Arealpartner logo

Kontorlokaler Lilleaker v/CC Vest

Arealspesifikasjon


2. etg: 161 kvm Kontor
2. etg: 206 kvm Kontor

Bebyggelse


Representativt kontorbygg over 3 etasjer. Butikklokaler i byggets underetasje og kontorer/ legesenter i de øvrige etasjene.
Bygget har personheis fra inngangspartiet.
Tilgang til hyggelig takterrasse med flott utsikt.

Beliggenhet


Eiendommen ligger plassert i Lilleakerveien med kort gangavstand til Lilleaker, CC Vest og Lysaker. Offentlig transport rett utenfor døren. Ca. 3 min til trikkeholdeplass på Lilleaker. Tog og busser i alle retninger fra Lysaker. 15-20 min. med buss eller trikk til Nationaltheateret. Nærhet til E18. Sykkelavstand til Oslo med fin sykkelvei langs fjorden inn mot Aker Brygge. Attraktivt område med mye utvikling av bolig og næringseiendom.

Beskrivelse


Vi har ledig kontorlokaler i byggets 2. etasje. Ledig areal fra ca.161 kvm til ca. 367 kvm bta. Lokalene er i dag delt opp i to lokaler, det ene på ca. 161 kvm. Bta. Og det andre på ca. 206 kvm. Bta. Lokalene består i dag av cellekontorer og showrom/ grupperom. Lokalene er fleksible i forhold til rominndeling og kan enkelt slås sammen til ett lokale.

Adkomst


Direkte adkomst fra gateplan inn i felles oppgang med heis og trapper. Det er godt skiltet til hver enkelt leietaker. Det er enkel tilgang til bygget for både bilister og fotgjengere.

Parkering


Gateparkering mot betaling i nærområdet. Mulighet for leie av parkeringsplasser på eiendommen.

Standard


Fleksible og lyse kontorlokaler i byggets 2 etasje. Lokalene ble pusset opp for noen år siden. Bildene 17, 18 og 19 viser tilsvarende lokaler i 3 etg. etter enkel oppgradering.
God standard på fellesområdene og toalettene.
Eiendommen er fleksibel, og romløsningen kan endres i rimelig utstrekning etter nærmere avtale.

Ventilasjon


Nylig oppgradert ventilasjonsanlegg.

Visning


Etter avtale med megler.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra Arealpartner Næringsmegling AS.
 • Areal
  161 m² - 367 m²
 • Leie/salg
  Leie
 • Adresse
  Lilleakerveien 23
  0283 Oslo
 • Fakta
  Kontor
  2 161 m² - 367 m²

Kontakt

Jon Haugen

Jon Haugen

Telefon +47 00 47 90 118296

Mobil +47 jh@ ar ealpartner.no

E-post jh@arealpartner.no

Lilleakerveien 23, 0283 Oslo