Arealpartner logo

Nydalen - Kontorlokaler i Egmont Huset. Kantine - Resepsjon - Møtesenter - Kino - Garasje.

Arealspesifikasjon


2. etg: 568 kvm Kontorlokale

Bebyggelse


De ledige lokalene ligger i Egmont Huset som er en del av prosjektet Spikerverket, tegnet av MAD Arkitekter og oppført 2012. Dette er et topp moderne bygg med høy standard på materialvalg, inneklima og miljøkrav. Nydalsveien 12A er meget innholdsrikt og i tillegg til 6 etasjer med kontorlokaler har eiendommen et flott inngangsparti med sittegrupper og felles resepsjon. I tillegg er det møteromsavdeling med et stort utvalg møterom i forskjellig størrelser (alt fra små møter til større samlinger/kurs med opp til 50 personer). Leietakere kan i tillegg benytte byggets kantine som holder meget god kvalitet, nyte utsikten fra takterrassen eller benytte en 40 seters kinosal med topp kvalitet.

Eiendommen er bygget opp rundt husets kjerne som et atrium med trappeløp, sosiale plasser, kaffestasjoner og en bred trapp som kan benyttes til foredrag ol.

Eiendommen har flere heisløp, godt inneklima, solskjerming og meget representative fellesarealer.

Beliggenhet


Eiendommen har en sentral beliggenhet i Nydalen, rett ved Akerselva og ca. 250 meter fra T-banen. Nydalen er en moderne bydel bygget i tradisjonelle omgivelser langs Akerselva. I dag bor, jobber og studerer ca. 30.000 mennesker i Nydalen og området er godt tilrettelagt med offentlig kommunikasjon, forretninger og servicetilbud.

Offentlig kommunikasjon med buss og t-bane i umiddelbar nærhet. Ca. 750 meter til Nydalen stasjon (tog).

Adkomst


Nydalen ligger rett på nedsiden av Ring 3 og lokalet ligger på vestsiden av Akerselva, rett ovenfor rundkjøringen i Kristoffer Aamodts gate. Lokalene har trapp og heisadkomst fra resepsjonen, eller direkte fra garasjen.

Parkering


Det er mulig å leie garasjeplasser i byggets parkeringsanlegg.
For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Standard


Lokalet holder meget god standard med tepper på gulv, malte vegger og plater i himling med integrert ventilasjon og belysning. Frontene til kontorene er av glass noe som gir lokalet rikelig med lys.
Lokalene kan eventuelt tilpasses etter nærmere avtale.

Inneholder


Vi får følgende lokaler ledige:

2. etg.: BTA ca. 568 kvm.
Se vedlagt planskisse.


Kontorlokale bestående av kontorer med glassfronter i varierende størrelser, 2 møterom, åpne kontorlandskap, kjøkken, toaletter m.m. Innvendige vegger er lettvegger og lokalet kan tilpasses ny leietakers ønskede planløsning og standard.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Heis
Kantine
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra Arealpartner Næringsmegling AS.
 • Areal
  568 m²
 • Leie/salg
  Leie
 • Adresse
  Nydalsveien 12A
  0484 Oslo
 • Fakta
  Kontor
  2 568 m²

Kontakt

Reidar Kjølberg

Reidar Kjølberg

Mobil +47 952 82 660

E-post rk@arealpartner.no

Nydalsveien 12A, 0484 Oslo