Arealpartner logo

OPPEGÅRD NÆRINGSPARK- Kombinasjonslokale - høytlager og kontor.

Arealspesifikasjon


1. etg: 1000 kvm Kombinasjon lager/kontor

Bebyggelse


Trollåsveien 34-36 er en moderne kombinasjons/kontoreiendom i Oppegård næringspark på Mastemyr ved Kolbotn, rett over kommunegrensen til Oslo.

Eiendommen byr på parkering inne og ute, betjent kantine, heis, ventilasjon med kjøling og forøvrig de funksjoner en kresen bruker krever i dagens marked. Bygget har også eget renovasjonsrom.

Det er gode muligheter for utvidelse/vekst i eiendommen. Mulighet for plassering av enkelte lagercontainer utenfor lagerlokalene.

Beliggenhet


Oppegård Næringspark ligger på grensen mellom Oslo og Oppegård. Eiendommen ligger i rolige, grønne omgivelser. Området på vestsiden av Trollåsveien består hovedsakelig av kontor og kombinasjonsbygg.

Anslått kjøretid fra Oslo S er ca. 11 minutter.
ca 15 minutters gange til Kolbotn sentrum med de fleste servicetilbud.

Adkomst


Ta av E-18 mot Mastemyr/Kolbotn, deretter inn Trollåsveien (første vei til høyre). Følg Trollåsveien til skilting mot Oppegård Næringspark på høyre side av veien.

Anslått kjøretid fra Oslo S er 11 minutter. Bussholdeplass rett utenfor inngangsdøren. Buss 83 kommunisrer mellom Nationaltheateret og Kolbotn. Ca. 15 minutters gange til Kolbotn sentrum, som er knutepunkt for offentlig kommunikasjon (Buss/tog).

Parkering


Eiendommen har gode parkeringsmuligheter i form av utendørs parkeringsplasser, samt garasjeplasser med heisadkomst til lokalene. Mulighet for parkering av El-biler. Gratis kundeparkering (tidsbestemt).

Standard


Eiendommen er velholdt, og i god teknisk stand. Den er utstyrt med spredernett for data- og teleinstallasjoner, heis, samt ventilasjon med kjøling (nytt 2012). Eiendommen har store glassflater i fellesarealer, og fremstår som representativ.

De ledige lokalene kan oppgraderes etter nærmere avtale i forbindelse med utleie.

Inneholder


Følgende arealer vil bli ledig i eiendommen:

Lager BTA ca. 468 kvm.:
Lager med stor kjøreport og 6 meters takhøyde.

2. etg. BTA 478 kvm.:
Kontorlokale innredes og deles opp i henhold til ny leietakers ønske.

3. egt.: BTA 1110 kvm.:
Kontorlokale. Lokalet inneholder en rekke cellekontorer og åpne kontorlandskap, møterom osv. Kan tilpasses ny leietaker.

Lagerlokalet leies ut i kombinasjon med kontorlokaler.

Ta gjerne kontakt hvis dere har behov for arealer utover dette. Vi har også lokaler i bygget som blir ledige.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Bredbåndstilknytning
Heis
Kantine
Kjøreport
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra Arealpartner Næringsmegling AS.
 • Areal
  1000 m²
 • Leie/salg
  Leie
 • Adresse
  Trollåsveien 34
  1414 Trollåsen
 • Fakta
  Kombinasjonslokaler
  0 1000 m²

Kontakt

Reidar Kjølberg

Reidar Kjølberg

Mobil +47 952 82 660

E-post rk@arealpartner.no

Trollåsveien 34, 1414 Trollåsen