Arealpartner logo

Næringslokale med sentral beliggenhet til salgs BTA 275 kvm.

Ingress


Meget flott næringslokale med sentral beliggenhet i Keysers gate 4 i Oslo. Lokalet ligger i 1. etg. og underetasjen og er totalt BTA 275 kvm. Seksjonen benyttes i dag som kontorlokale, men er byggemeldt som restaurant.

Seksjonen selges uten leietaker.

Bebyggelse


Keysers gate 4 er en bygård oppført ca. 1880. Bygget er seksjonert og har 21 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner.

Beliggenhet


Keysers gate 4 har en meget sentral beliggenhet i Oslo sentrum rett ved St. Olavs plass. Kun få minutters gange til Nationaltheatret og Karl Johans gate. Serveringssteder, postkontor og de fleste servicetilbud i umiddelbar nærhet.

Adkomst


Eiendommen har enkel adkomst med bil fra Ring 1. Direkte adkomst til eiendommen fra Keysers gate via egen inngang fra gaten.

Tomt


320 kvm. Eiet tomt.

Inneholder


Flott næringsseksjon med god standard. Seksjonen ligger i 1. etg . og underetasje med egen interntrapp. Lokalet ble opprinnelig byggemeldt som kontor i 1. etg . og lager i kjeller, men ble i 1988 bruksendret til restaurant. Seksjonen benyttes i dag som kontorlokale og inneholder i 1. etg . stort åpent kontorlandskap og 2 kontor/møterom. I underetasjen er det stor hyggelig sosial sone med plassbygde hyller, kjøkken, toaletter, lager og teknisk rom.

Det er utgang til bakgården fra underetasjen.

Seksjonen har eget ventilasjonsanlegg.

Diverse


Månedlige felleskostnader for snr. 1 er kr. 7.773,-.

Salget skjer ved salg av selskapet Keysers gate 4 AS. Org. nr. 925 976 652.

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra Arealpartner Næringsmegling AS.
 • Areal
  275 m²
 • Leie/salg
  Salg
 • Adresse
  Keysers gate 4
  0165 Oslo
 • Fakta
  Kontor
  1 275 m²
  Butikk/Handel
  1 275 m²

Kontakt

Reidar Kjølberg

Reidar Kjølberg

Mobil +47 952 82 660

E-post rk@arealpartner.no

Keysers gate 4, 0165 Oslo