Arealpartner logo

Karl Johans gate/Paleet - Kontorlokale til leie. BTA 205 kvm.

Bebyggelse


Karl Johans gate 41 er en velholdt forretningsgård, oppført ca. 1905. Eiendommen eies av KLP og inneholder Paleet Kjøpesenter i tillegg til kontorlokaler. Bygget har ent representativt inngangsparti med personheis til kontorlokalene. Meget sentralt beliggenhet.

Eiendommen har kantine, sykkelparkering, garderobe, treningsrom og flere felles møterom. Godt inneklima med ventilasjon og kjøling.

Beliggenhet


Eiendommen har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i den øvre delen av Karl Johans gate. Restauranter, cafeer og alt av servicetilbud i nærområdet.

Kort gangavstand til Nationaltheatret stasjon med tog, flytog, T-bane, buss og trikk.

Adkomst


Eiendommen har et representativt inngangsparti med direkte adkomst fra gaten - callinganlegg og personheis.

Parkering


Mulighet for å leie parkeringsplasser i nærliggende parkeringshus.

Standard


Kontorlokalene er lyse med flere innvendige vegger i glass. Hovedsakelig linoleum på gulv, malte hvite vegger og himlinger. Det lagt opp datakabling og strømuttak til arbeidsplassene. Godt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin.

Inneholder


5. etg. BTA ca. 205 kvm.:
Kontorlokale bestående av 4 romslige kontorer med plass til flere arbeidsplasser per kontor, kjøkken med spiseplass, 2. stk. toaletter og diverse lager/kopi/arkiv.

Fasiliteter

Kantine
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra Arealpartner Næringsmegling AS.
 • Areal
  205 m²
 • Leie/salg
  Leie
 • Adresse
  Karl Johans gate 41 A
  0162 Oslo
 • Fakta
  Kontor
  5 205 m²

Kontakt

Reidar Kjølberg

Reidar Kjølberg

Mobil +47 952 82 660

E-post rk@arealpartner.no

Karl Johans gate 41 A, 0162 Oslo