Arealpartner logo

OPPEGÅRD NÆRINGSPARK- Kontor og lagerlokaler til leie. Kun 15 minutters kjøring fra Oslo Sentrum.

Arealspesifikasjon


1. etg: 53 kvm Kombinasjonslokale
1. etg: 82 kvm Lager (6 m. takhøyde)
1. etg: 196 kvm Kontorlokale
1. etg: 468 kvm Lager (6 m. takhøyde og stor port)
2. etg: 20 kvm Kontorer i kontorfellesskap
3. etg: 320 kvm Kontorlokale T36
3. etg: 478 kvm Kontorlokale T36
3. etg: 1110 kvm Kontorlokale

Beliggenhet


Oppegård Næringspark ligger på grensen mellom Oslo og Oppegård. Eiendommen ligger i rolige, grønne omgivelser. Området på vestsiden av Trollåsveien består hovedsakelig av kontor og kombinasjonsbygg.

Anslått kjøretid fra Oslo S er ca. 11 minutter.
ca 15 minutters gange til Kolbotn sentrum med de fleste servicetilbud.

Beskrivelse


Trollåsveien 34-36 er en moderne kombinasjons/kontoreiendom i Oppegård næringspark på Mastemyr ved Kolbotn, rett over kommunegrensen til Oslo.

Eiendommen har en rekke store og små leietaker og vi har i den siste perioden leid ut ca. 3500 kvm. kontor og lager. Det er fortsatt mulig å leie kontor og kombisnajonslokaler i bygget, se vedlagt oversikt.

Eiendommen byr på parkering inne og ute, betjent kantine, heis, ventilasjon med kjøling og forøvrig de funksjoner en kresen bruker krever i dagens marked.

Det er gode muligheter for utvidelse/vekst i eiendommen. Mulighet for plassering av enkelt lagercontainer på p-plass bak bygget ved behov.

Adkomst


Ta av E-18 mot Mastemyr/Kolbotn, deretter inn Trollåsveien (første vei til høyre). Følg Trollåsveien til skilting mot Oppegård Næringspark på høyre side av veien.

Anslått kjøretid fra Oslo S er 11 minutter. Bussholdeplass rett utenfor inngangsdøren. Buss 83 kommunisrer mellom Nationaltheateret og Kolbotn. Ca. 15 minutters gange til Kolbotn sentrum, som er knutepunkt for offentlig kommunikasjon (Buss/tog).

Parkering


Eiendommen har gode parkeringsmuligheter i form av utendørs parkeringsplasser, samt garasjeplasser med heisadkomst til lokalene. Mulighet for parkering av El-biler. Gratis kundeparkering (tidsbestemt).

Standard


Eiendommen er velholdt, og i god teknisk stand. Den er utstyrt med kategori 5 spredernett for data- og teleinstallasjoner, heis, samt ventilasjon med kjøling (nytt 2012). Eiendommen har store glassflater i fellesarealer, og fremstår som representativ.

De ledige lokalene kan oppgraderes etter nærmere avtale i forbindelse med utleie. De vedlagte bildene viser eksempler på andre utleide lokaler i bygget som er oppusset.

Inneholder


Følgende arealer vil bli ledig i eiendommen:

Trollåsveien 36:

1. etg. BTA 53 til 80 kvm.:
Kontorlokale med kontorlandskap og kjøkken/møterom.

2. etg. BTA 478 kvm.:
Kontorlokale innredes og deles opp i henhold til ny leietakers ønske.

2. etg. BTA 15 - 20 kvm.:
I byggets kontorfellesskap er det flere ledige kontorer i forskjellige størrelser. Felles møterom og kjøkken. Ta kontakt for nærmere informasjon.

3. etg. BTA 320 kvm.:
Kontorlokale inndelt i cellekontorer og team-rom, kjøkken og romslig møterom. Lyse lokaler i toppetasjen. Toaletter i fellesarealet.

Lager BTA ca. 468 kvm.:
Lager med stor kjøreport og 6 meters takhøyde.


Trollåsveien 34:

1. etg.: BTA 196 kvm.:
Kontor/servicelokaler med direkte adkomst fra garasjen. Lokalet inneholder diverse kontorer, samt et rom med direkte tilgang fra garasjen som har vært benyttet til service av mindre maskiner/lager.

3. egt.: BTA 1110 kvm.:
Kontorlokale. Lokalet inneholder en rekke cellekontorer og åpne kontorlandskap, møterom osv. Kan tilpasses ny leietaker.

Lager BTA ca. 82 kvm.:
Lageret har felles kjøreport og 6 meters takhøyde.

Lagerlokalene leies ut i kombinasjon med kontorlokaler.

Ta gjerne kontakt hvis dere har behov for arealer utover dette. Enkelte av arealene kan slåes sammen, eller deles i mindre lokaler. Vi har i tillegg mulighet til å fristille ytterligere arealer.

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra Arealpartner Næringsmegling AS.
 • Areal
  20 m² - 2727 m²
 • Leie/salg
  Leie
 • Adresse
  Trollåsveien 34-36
  1414 Trollåsen
 • Fakta
  Kombinasjonslokaler
  0 20 m² - 2727 m²

Kontakt

Reidar Kjølberg

Reidar Kjølberg

Mobil +47 952 82 660

E-post rk@arealpartner.no

Trollåsveien 34-36, 1414 Trollåsen