Arealpartner logo

Ledige kontorlokaler på ca. 320 kvm. Meget god beliggenhet ved Nationaltheatret.

Arealspesifikasjon


4. etg: 320 kvm Kontor

Beliggenhet


Svært sentralt beliggende i et av byens beste strøk med kort gangavstand til alle tilbud. Eiendommen ligger ved siden av Utenriksdepartementet og Ingeniørenes Hus.

Ca. 2 min. gange fra Nationaltheatret og ca. 10 min gange fra Solli plass. Eiendommen ligger mellom Henrik Ibsens Gate og Løkkeveien, i typisk eldre forretnings- og kontorstrøk.

Det er kun 2 minutters gange til Nationaltheatret med tog/flytog og t-bane i alle retninger. Trikk og buss har holdeplasser i det samme kvartalet.

Beskrivelse


Bygården er fra 1898 og ble tegnet av arkitekten Kristen Rivertz. Bygget går over 5. etasjer. Det er et velholdt bygg som er blitt renovert både innvendig og utvendig de senere år.

Stiluttrykket på bygget er svært sammensatt, med en enkel nyrenessanse i hovedtrekkene, og middelalderske motiver i detaljene.

Diverse:
* Pen fasade.
* Store vindusflater.
* Personheis.
* Ventilasjon.
* Fibertilknytning.
* Felles sykkelparkering i bakgård.

Adkomst


Se vedlagt kartskisse.

Parkering


Det er mulig å leie parkering i Europark sitt parkeringshus i Arbins gate eller i Q-park sitt parkeringshus i Haakon VIIs gate.
Ellers gateparkering.

InneholderVi har følgende ledige arealer:

4. etg. ca. 320 BTA.: Består i dag av åpent landskap med plass til ca. 9-12 arbeidsplasser, to store kontorer eller møterom, samt to landskapsarealer med plass til 4-6 arbeidsplasser evt. passer også disse rommene godt til møterom eller showroom. I tillegg er det 1 kontor, kjøkken m/spiseplass og 2 toaletter hvor av et med dusj.

Lokalene er lyse med store vindusflater som gir godt arbeidslys.

Planløsningen kan endres ved behov og tilpasses etter leietakers ønsker.

Bygget holder en god standard, da det er blitt renovert utvendig og innvending i de senere år. Nyere brannvarslingsanlegg, alarm og calling med fjernstyrt port åpner. Nyere heis i gården. Strøm etter egen måler.

Visning


Etter avtale med megler.

Fasiliteter

Aircondition
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra Arealpartner Næringsmegling AS.
 • Areal
  320 m²
 • Leie/salg
  Leie
 • Adresse
  Kronprinsens Gate 1
  0251 Oslo
 • Fakta
  Kontor
  4 320 m²

Kontakt

Silje Bolstad

Silje Bolstad

Mobil +47 920 54 222

E-post sb@arealpartner.no

Kronprinsens Gate 1, 0251 Oslo