Arealpartner logo

Inkognitogt. 17: To seksjoner på til sammen ca. 456 kvm BRA til salgs, rett bak slottet.

Beliggenhet


Meget attraktiv beliggenhet på Frogner, rett bak Slottet. Inkognitogata går parallelt med Parkveien. Gata regnes som en av de mest eksklusive adressene i Oslo med flere representasjonsboliger og ambassader.

Gangavstand til Bygdøy Alle, Solli Plass og Bogstadveien.

I nærområdet finnes det restauranter, kaféer, butikker, vinmonopol, bank, delikatesseforretninger etc.

Offentlig kommunikasjon: Bytrikk med holdeplass i Inkognitogata (Rute 11 Majorstuen-Kjelsås). En rekke busser og trikker i Henrik Ibsens gate og inngang til Nationaltheatret stasjon ved Parkveien med en rekke tog og t-bane avganger.

Beskrivelse


Godt bevart murgård fra 1894. Eiendommen går over tre etasjer i tillegg til kjeller og loft. Det er felles hage hvor det er mulig å nyte en kopp kaffe.

Eiendommen fremstår som representativ og godt vedlikeholdt. Sameiet byttet tak i 2019.

Eiendommen er seksjonert. Deler av u. etasjen og 1.etasjen er regulert til næringsvirksomhet.

Adkomst


Se vedlagt kart.

Parkering


Iht. selger disponerer seksjonene til sammen 6 p-plasser i sameiet. Dette er ikke vedtektsfestet eller tinglyst. Selger er i dialog med sameiet for å få en skriftlig avtale vedr. bruksrett til parkeringsplassene.

Inneholder


Snr. 1: Består av kontorlokaler i byggets 1.etg. Areal på ca. 246 kvm BRA + 1 bod og wc på gang ca. 3 kvm BTA.

Lokalene er per i dag utleid til 2 eksterne leietakere (kontorbruker og hudpleie), samt selger som bruker deler av lokalene selv.

Snr. 7: Består av kontorlokaler i byggets U.etg. Areal ca. 207 kvm BRA + 1 bod.

Lokalene er per i dag utleid til 2 eksterne leietakere (kontorbruker og psykologer), samt selger som bruker deler av lokalene selv.

I tillegg er det i U.etg. felles kjøkken, spiserom, toaletter, stort møterom/konferanserom og tekniskrom. Disse arealene deles mellom leietakerne i begge etasjene.

Regulering


Reguleringsbestemmelser: S-2997 (7.09.88), Felt B. Gjeldende reguleringsformål er spesialområdet- bevaring (bolig). Innenfor felt B kan tillates kontorer i 1. etasje.

Visning


Etter avtale med megler.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra Arealpartner Næringsmegling AS.
 • Areal
  456 m²
 • Leie/salg
  Salg
 • Adresse
  Inkognitogata 17
  0258 Oslo
 • Fakta
  Kontor
  0 456 m²

Kontakt

Silje Bolstad

Silje Bolstad

Mobil +47 920 54 222

E-post sb@arealpartner.no

Inkognitogata 17, 0258 Oslo